Een uniek aanbod!!

Als werkgever heeft u soms veel werk met het verwerken van het loonbeslag dat is gelegd op de inkomsten van uw werknemer.

Voor de werknemer heeft het vaak tot gevolg dat het loonbeslag te laag is en dat hij/zij daardoor nog verder in de financiële problemen komt.

Als werkgever kunt u hier niets aan doen en bent u verplicht het meerdere van de beslagvrije voet over te maken aan de beslaglegger.

Om voor alle partijen een juiste berekening te krijgen, biedt PFZN aan om de berekening van de beslagvrije voet gratis voor u te maken.

Uw werknemer kan de gegevens dan doorsturen naar de betreffende deurwaarder en deze zal de beslagvrije voet aanpassen en eventueel de teveel ontvangen gelden terugstorten.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de contact link op deze site, of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De telefonische spreekuren van PFZN zijn vanaf heden weer conform het contactformulier, van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

De telefonische spreekuren zijn op dit moment nog anders dan op het contactformulier is aangegeven.

Wij zijn nu nog tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag van 13.00 tot 15.00 uur

en op dinsdag, donderdag van 10.00 tot 14.00 uur.