Over PFZN

PFZN is gegroeid uit diepe wortels in de financiële zorgverlening. Na jarenlange ervaring in ge-escaleerde situaties waarbij de enige mogelijkheid tot verbetering van de persoonlijke situaties zat in; onderbewindstelling, curatele en budgetbeheer, besloten de oprichters van PFZN dat hun missie lag in het voorkomen van deze ge-escaleerde situaties.

Na veel vragen uit het bedrijfsleven over het oplossen van financiële problemen bij hun medewerkers werd het idee van PFZN geboren. Tijdens het werk zie je vaak al in een vroegtijdig stadium dat er iets niet helemaal lekker zet bij iemand. Als hier genoeg aandacht voor is op de werkvloer kunnen problemen die vaak een financiële oorzaak hebben in een vroegtijdig stadium worden opgelost. Dit is zowel van nut voor de medewerker als de onderneming.

In deze win-win gedachte ligt de kracht van de dienstverlening van PFZN. Door de focus op zowel de persoon en zijn problemen als wat deze problemen voor het bedrijf betekenen, biedt PFZN een unieke dienstverlening die gegrond in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen concrete oplossingen geeft.

Kernwaarden

SAMEN VERDER
Gelijkwaardig, respectvol en met elkaar


PERSOONLIJKE AANDACHT
Wij kennen onze cliënten en zij kennen ons


BETROKKEN
Bij het individu en onze omgeving


IN BEWEGING
Proactief en vooruitstrevend


STIPT EN ZORGVULDIG
Discipline in omgang en uitvoering


ZUIVER
Eerlijk, oprecht en transparant in ons handelen